1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál
Világos rózsák városi hátizsák
Világos rózsák városi hátizsák
Világos rózsák városi hátizsák
Világos rózsák városi hátizsák
Világos rózsák városi hátizsák
Világos rózsák városi hátizsák

Kiegészítő termékek

Világos rózsák városi hátizsák

260.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat Szabályzat

Púder színű rózsák és aranyos virágpor száll a tavaszi levegőben. Csupa költészet és nőies báj ez a minta. Modern romantikusoknak ajánljuk.

A városi hátizsák a könnyű hétköznapok, szabad esték és vidám hétvégék elengedhetetlen kelléke. Kis méretének köszönhetően egész nap hordhatod, de belefér minden, amire egy lazább kiránduláson szükséged lehet.

Méretei:

Magasság: 30 cm

Szélesség: 26 cm

Mélység: 7 cm

Jellemzői:

Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek softshell anyagból. A táska teteje valódi bőr, amely egy patenttel záródik.

Préselt szivaccsal duplázott, ezért hosszútávon megőrzi változatlanul formáját. Pántjai 90 cm-esek,
állíthatóak és 100% polipropilén hevederből készültek.
A belsejében egy zseb található.

Karbantartás:

Kézzel mosható, a bőr felületeket lehetőleg minél kevesebb víz érje. Vízszintes helyzetben szárítandó. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Púder színű rózsák és aranyos virágpor száll a tavaszi levegőben. Csupa költészet és nőies báj ez a minta. Modern romantikusoknak ajánljuk. A városi hátizsák a könnyű hétköznapok, szabad esték és vidám hétvégék elengedhetetlen kelléke. Kis méretének köszönhetően egész nap hordhatod, de belefér minden, amire egy lazább kiránduláson szükséged lehet. Méretei: Magasság: 30 cm Szélesség: 26 cm Mélység: 7 cm Jellemzői: Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek softshell anyagból. A táska teteje valódi bőr, amely egy patenttel záródik. Préselt szivaccsal duplázott, ezért hosszútávon megőrzi változatlanul formáját. Pántjai 90 cm-esek,állíthatóak és 100% polipropilén hevederből készültek.A belsejében egy zseb található. Karbantartás: Kézzel mosható, a bőr felületeket lehetőleg minél kevesebb víz érje. Vízszintes helyzetben szárítandó. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás