Free shipping over 300 RON

Image 15


A vásárlás menete:

Az oldalon történő megrendelést követően a vásárló egy a vásárlást igazoló emailt kap (ami a számla szerepét is betölti), amennyiben pénzügyi elszámoláshoz szükséges számlát szeretnél, ezt a vásárlás pillanatában jelezni kell, egy Check box kijelölésével és megadni a számlázási adatokat.

A megrendelések postára tétele, rendszerint 1-3 napig tart (készlettől függően). Ezt követően a szállítási cím függvényében a szállítási információknál található időn belül kapod kézhez a megrendelt táskát.

Fizetési módok:

Kártyás fizetés, banki átutalás és utánvételes (készpénzes a futárnak) fizetési lehetőségek közül választhatsz, ez utóbbi csak a belföldi (Romániai) kifizetések esetében. Ezt a vásárlási folyamat végső fázisában választhatod ki.

Adatvédelmi biztonság:

Minden általad megadott adat biztonságáért felelünk és nem adjuk ki azokat senkinek.

Szállítási információk:

A termékeinket párnázott borítékban küldjük. Dpd, Urgent-Cargus illetve Prioripost futárszolgálatokkal dolgozunk a romániai és a Dpd-vel, a magyarországi rendelések esetén. Szállítási idő várhatóan 24 óra belföldi (romániai) cím esetén, illetve kb 3 nap magyarországi cím esetén. Egyéb külföldi címre a Román Postával küldjük. Az Európai Unióban kb. 7 munkanap és Európán kívüli címek esetén kb 1 hónap azlatt ér el a küldemény. A szállítás költsége a fizetési mód, illetve célország függvényében változik és azt a vásárlás folyamatának utolsó fázisában látni fogod.

Szerződés, számla:

Az oldalon történő megrendelést követően a vásárló egy a vásárlást igazoló emailt kap (ami a számla szerepét is betölti), amennyiben pénzügyi elszámoláshoz szükséges számlát szeretnél, ezt a vásárlás pillanatában jelezni kell, egy Check box kijelölésével és megadni a számlázási adatokat.


Termék cseréje:

A legjobb tudásunk szerint fényképezzük le a termékeinket, de vegye figyelembe, hogy a ön általad észlelt kép függhet a képernyődtől. Amennyiben nem vagy megelégedve a rendelt termékkel, akkor azt 15 napon belül módodban áll visszaküldeni és visszaigényelni a termék árát. A szállítás költség ez esetben a vásárlót terheli.

A csere joga abban az esetben él, amennyiben a termék nem volt használva. A visszaküldött termék sértetlenségét munkatársunk ellenőrzi. Ha a termék használva volt és nincs lehetőség sérülésmentesen visszajuttatni, akkor azt nem áll módunkban visszavenni. Amennyiben a termékről felbontás után derül ki, hogy az áru átvételét megelőzően sérült, a terméket ingyenesen kicseréljük.

Csere esetén a felmerülő árkülönbség és az újrapostázási költség a megrendelőt terheli melyet a szállítás során a futárnál van lehetőség kiegyenlíteni.

Minden beérkezett véleményre reagálunk és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal – vásárlóink érdekeit szem előtt tartva – járunk el.

Garancia termékeinkre:

A vásárlás pillanatától számított 2 hónapig van a Delikates táskád garanciában. Ez azt jelenti:

  • anyag-, vagy varrás hibát fedezel fel ebben az időszakban a táskádon, azt vissza küldheted hozzánk mi pedig az adott hibát orvosoljuk (cserével, vagy pedig megerősítéssel )

Ilyen esetben kérjük , hogy fotózd be a hibás táskát és e-mailben küld el nekünk. Mi pedig, amennyiben úgy ítéljük, hogy valóban anyag vagy varrás hibás a termék, futárszolgálattal vissza tudod nekünk juttatni.

A vásárlás időpontját a vásárláskor kapott értesítő emailel, vagy pedig az offline vásárlás esetében kaptott kassza-szalaggal igazolhatod.

Subscribe to the newsletter of Delikates.Accesories
Your shopping cart
Free shipping over 300 RON
Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language
Privacy policy Terms and conditions Refund policy