delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON

Image 15

A vásárlás menete:

Az oldalon történő megrendelést követően igazoló e-mailt kapsz a vásárlásról (ez egyben a számla is). Amennyiben pénzügyi elszámoláshoz szükséges számlát szeretnél, ezt a vásárlás pillanatában kell jelezned, a vonatkozó jelölőnégyzet kipipálásával, majd meg kell adnod a számlázáshoz szükséges adatokat.

A megrendeléstől számított 1-10 nap alatt adjuk át a futárnak a vásárolt terméket (a készlettől függően), nem minden termék van készleten. Bizonyos termékkategóriánál lehet sürgősséggel kérni, ami azt jelenti, hogy egy munkanapon belül postázzuk (a rendelési lista elejére kerül az adott rendelés). Ezt követően a szállítási cím függvényében kapod kézhez a megrendelt táskát, a szállítási információknál feltüntetett várakozási idő szerint. A romániai rendelések esetén a postázás pillanatában elküldünk egy követési számot, ami alapján a futárszolgálatnál követheti a szállítás helyzetét (a szállításért csak az awb elküldéséig tudunk felelősséget vállalni).

Fizetési lehetőségek:

A táska megvásárlásakor kártyás fizetés és utánvételes (készpénzes fizetés a futárnak) fizetési lehetőségek közül választhatsz, ez utóbbi készpénzes kifizetést jelent a futárnak, és csak a belföldi (romániai), vagy magyarországi megrendeléseknél választható. A választott fizetési módot a vásárlási folyamat végső fázisában választhatod ki.

Adatvédelmi tájékoztató

Erre a linkre kattintva elolvashatod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Szállítási információk:

A termékeinket párnázott borítékban postázzuk. Romániában és Magyarországon a Dpd és a Cargus futárszolgálattal dolgozunk. Amennyiben más futárszolgálatot szeretnél választani, kérünk, hogy értesíts erről bennünket, majd kérd az általad választott szolgáltatótól a csomagfelvételt a műhelyünkből. Belföldi (romániai) cím esetén a szállítási idő várhatóan 24 óra, magyarországi cím esetén hozzávetőleg 3 nap. Egyéb külföldi címre termékeinket a Román Postával szállítjuk ki. Az Európai Unióban kb. 7 munkanap, Európán kívüli címek esetén kb. 1 hónap alatt ér el a megadott címre a küldemény. A szállítás költsége a fizetési mód, illetve a célország szállítási árai szerint változó. Az erre vonatkozó információt a vásárlás folyamatának utolsó fázisában fogod látni. A postázás pillanatában küldünk egy értesítést a követési számmal, ezután a szállításért kizárólag a futárszolgálat felel, minden erre vonatkozó információt is tőlük tudsz igényelni. Amennyiben a postázást követő munkanapon nem érkezik meg a csomagod, kérünk, érdeklődj a futárszolgálatnál annak a holléte felől, ugyanis a hozzánk visszaküldött csomag második szállítási költségét – amennyiben a visszaküldés nem a mi hibánkból történt – ugyancsak neked kell majd állnod.

A termék cseréje / árának visszaigénylése:

Termékeinkről igyekszünk hiteles fotót közölni, de vedd figyelembe, hogy az általad észlelt kép függhet a képernyőd típusától és beállításaitól is. Amennyiben nem vagy megelégedve a megrendelt termékkel, 15 napon belül módodban áll azt visszaküldeni, és visszaigényelni a termék árát. A szállítási költség ez esetben a vásárlót terheli.

A csere/árvisszaigénylés joga abban az esetben él, ha a termék nem volt használva, illetve a papír cimke nem volt eltávolítva. A visszaküldött termék sértetlenségét munkatársunk ellenőrzi. Ha a termék használva volt, vagy nincs lehetőség azt sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem áll módunkban visszavenni. Azt tanácsoljuk, hogy a csomagot az átvételi elismervény aláírása előtt ellenőrizd le, ugyanis ha a termék a szállítás során sérült, lehetőséged van az átvételkor panaszt tenni és jegyzőkönyvet írni. Ha viszont átvetted a sérült terméket, és nem tettél panaszt a futárnál, utólag a futárszolgálat már nem vonható felelősségre.

Csere esetén a felmerülő árkülönbség, illetve az újrapostázási költség a megrendelőt terheli. Ezt a szállítás során a futárnál van lehetőség kiegyenlíteni, készpénzzel.

Minden beérkezett véleményre reagálunk, és minden általunk, illetve a szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal – vásárlóink érdekeit szem előtt tartva – járunk el.

Csere vagy vásárlásiár visszaigénylése esetén kérünk, hogy a terméket a következő címre juttasd vissza: Delikates műhely, Szentlélek utca (Str Leliceni), 36-os szám, Csíkszereda. Tel: 0742070037, illetve egy emailbe (accessories@delikates.ro) kérjük írd meg, hogy miért küldted vissza (cserét szeretnél, vagy az árát kéred vissza). Amennyiben utánvéttel fizetted (ramburs) és szeretnéd az árát visszaigényelni, akkor kérünk egy bankszámlaszámot is, ahová a termék árát visszautalhatjuk.

Amennyiben egy terméket ki szeretnél cserélni, akkor várunk egy emailt az accessories@delikates.ro címre a részletekkel és kollégáink jelezni fognak, hogy mik a teendők. Mi fogunk futárt küldeni, aki elveszi a régit és oda adja az új terméket.

Termékgarancia:

A Delikates táska a vásárlás pillanatától számított 2 hónapig van garanciában. Ez a következőket jelenti:

Amennyiben anyag- vagy varráshibát fedezel fel ebben az időszakban a táskádon, módodban áll a terméket visszaküldeni, mi pedig az adott hibát cserével vagy megerősítéssel orvosoljuk. Ilyen esetben kérünk, hogy fotózd be a hibás táskát, és a fotót e-mailben küldd el nekünk. Amennyiben úgy ítéljük, hogy valóban anyag- vagy varráshibás a termék, a futárszolgálattal visszajuttatott táskát hibátlanul pótoljuk.

A vásárlás időpontját a vásárláskor kapott értesítő e-maillel, személyes vásárlás esetén pedig a vásárláskor kapott blokkal igazolhatod.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként új kollekcióinkról, különleges ajánlatainkról!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data