Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Puteți comanda în continuare accesoriile și voucherele noastre - vor ajunge la voi în siguranță.

Geaca ei favorită

290.00 RON

Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Uneori este bine să fii surprins. Altădată îți place să ai posibilitatea de a alege.

Cumpără acesti geacă fără să alegi textura. După efectuarea plății, vei primi un card cadou prin email pe care-l poți dărui oricărui dorești. Persoana care primește cadoul va avea posibilitatea de a alege motivul lor preferat pentru acești pantaloni, folosind codul de pe voucher sau poate utiliza valoarea voucherului ca reducere pentru un accesoriu dintr-o categorie de preț diferită. Voucherul poate fi folosit exclusiv pentru accesoriile pe stoc din magazinul nostru online.

Motivele accesoriilor sunt designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate pot fi spălate și sunt rezistente.

Voucherul poate fi utilizat pentru toate accesoriile aflate pe stoc în magazinul online și este valabil timp de 3 luni de la data achiziționării. Când comanzi, va trebui să completezi și adresa de livrare (poate fi aceeași cu adresa de facturare). Dar să nu-ți fie grijă, atunci când persoana căreia dăruiești cardul va alege textura ei preferată, i se va cere să introducă propria adresă de livrare. Poți achita și taxa de livrare, dacă dorești. Dacă alegi să nu faci asta, costul livrării va fi suportat de către persoana care primește cardul cadou.

Produsul tău Delikates va fi livrată în 2-12 zile în țară și 10-15 zile în țările din UE. Nu toate produsele din shop, sunt pe stoc, la câteva modele se poate opta la livrare expres (predare cureirului în 24 de ore după plasarea comenzii).Uneori este bine să fii surprins. Altădată îți place să ai posibilitatea de a alege.Cumpără acesti geacă fără să alegi textura. După efectuarea plății, vei primi un card cadou prin email pe care-l poți dărui oricărui dorești. Persoana care primește cadoul va avea posibilitatea de a alege motivul lor preferat pentru acești pantaloni, folosind codul de pe voucher sau poate utiliza valoarea voucherului ca reducere pentru un accesoriu dintr-o categorie de preț diferită. Voucherul poate fi folosit exclusiv pentru accesoriile pe stoc din magazinul nostru online. Motivele accesoriilor sunt designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate pot fi spălate și sunt rezistente.Voucherul poate fi utilizat pentru toate accesoriile aflate pe stoc în magazinul online și este valabil timp de 3 luni de la data achiziționării. Când comanzi, va trebui să completezi și adresa de livrare (poate fi aceeași cu adresa de facturare). Dar să nu-ți fie grijă, atunci când persoana căreia dăruiești cardul va alege textura ei preferată, i se va cere să introducă propria adresă de livrare. Poți achita și taxa de livrare, dacă dorești. Dacă alegi să nu faci asta, costul livrării va fi suportat de către persoana care primește cardul cadou.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data