delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON

A termék cseréje / árának visszaigénylése:

Termékeinkről igyekszünk hiteles fotót közölni, de vedd figyelembe, hogy az általad észlelt kép függhet a képernyőd típusától és beállításaitól is. Amennyiben nem vagy megelégedve a megrendelt termékkel, 15 napon belül módodban áll azt visszaküldeni, és visszaigényelni a termék árát vagy egy másik termékre cserélni (amennyiben pl. méret probléma lenne).

A csere/árvisszaigénylés joga abban az esetben él, ha a termék nem volt használva, illetve a papír címke nem volt eltávolítva. A visszaküldött termék sértetlenségét munkatársunk ellenőrzi. Ha a termék használva volt, vagy nincs lehetőség azt sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem áll módunkban visszavenni. Azt tanácsoljuk, hogy a csomagot az átvételi elismervény aláírása előtt ellenőrizd le, ugyanis ha a termék a szállítás során sérült, lehetőséged van az átvételkor panaszt tenni és jegyzőkönyvet írni. Ha viszont átvetted a sérült terméket, és nem tettél panaszt a futárnál, utólag a futárszolgálat már nem vonható felelősségre.

A termék cseréje:

Amennyiben a terméket egy másik a webshopunkban található termékre szeretnéd cserélni, akkor egy emailt várunk a sales@delikates.ro címre. Ebben az emailben írd meg nekünk, hogy milyen terméket cserélnél le, milyen másik termékre. Csere esetén a szállítást mi fizetjük. Amennyiben az új termék ára különbözik az eredetiétől, úgy a futárnál tudod majd a különbséget fizetni (egy drágább termék választásakor), ha pedig egy olcsóbb terméket választasz, akkor az új termékkel együtt küldjük majd az árkülönbséget. Amikor a futár átadja az új terméket, akkor el is veszi a régit, ezért kérünk, hogy készítsd elő (csomagold be) az eredeti rendelésed és add át a futárnak.

A termék árának visszaigénylése

Ha a termék árát szeretnéd visszaigényelni, akkor várjuk a terméket a következő címre: Delikates műhely, Szentlélek utca (Str Leliceni), 36-os szám, Csíkszereda. Tel: 0742070037 illetve amennyiben utánvéttel volt fizetve akkor emailt várunk az accessories@delikates.ro címre amiben egy bankszámlaszámot írjál nekünk, ahova a termék árát visszautalhatjuk.

Ebben az esetben a szállítási költséget neked kell fizetned és a termék árának visszautalása maximum 15 napon belül történik.

Minden beérkezett véleményre reagálunk, és minden általunk elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal – vásárlóink érdekeit szem előtt tartva járunk el.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 1000 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek