1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Színes mező gyerek esőkabát

290.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat Szabályzat

Mozduljunk ki a komfortzónánkból és vigyük magunkkal ezt a pimasz színekben pompázó virágcsokrot is. Garantáltan mosolyra fakasztjuk a világot!

Ez a mintás kabátunk színes kiegészítője lesz a nagy kalandoknak, mely nem akadályoz a mozgásban de megvéd széltől és esőtől.

Jobb karján fényvisszaverő sáv a biztonságosabb közlekedésben segít. Elől cipzárral záródik, a cipzár alatt állvédővel készült.

Jellemzők:

Az esőkabát softshellből készül, melynek belső rétege bolyhos. Ennek az anyagnak fő tulajdonsága, hogy bár légáteresztő, víz és szélálló. Puha belsejének köszönhetően kényelmes viselet a gyerekeknek az önfeledt játékban.

 

 

A mérettáblázat a képek között található.

 

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Mozduljunk ki a komfortzónánkból és vigyük magunkkal ezt a pimasz színekben pompázó virágcsokrot is. Garantáltan mosolyra fakasztjuk a világot! Ez a mintás kabátunk színes kiegészítője lesz a nagy kalandoknak, mely nem akadályoz a mozgásban de megvéd széltől és esőtől. Jobb karján fényvisszaverő sáv a biztonságosabb közlekedésben segít. Elől cipzárral záródik, a cipzár alatt állvédővel készült. Jellemzők: Az esőkabát softshellből készül, melynek belső rétege bolyhos. Ennek az anyagnak fő tulajdonsága, hogy bár légáteresztő, víz és szélálló. Puha belsejének köszönhetően kényelmes viselet a gyerekeknek az önfeledt játékban.     A mérettáblázat a képek között található.  
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás