Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Rucsac Urban flori cu pete pastelate

180.00 RON
-15%
153.00 RON

Stoc epuizat

Credit Card / Cash on delivery
Shipping price from 18 RON

Shop policy

Formele moi și griurile colorate se adaptează ușor la zilele lucrătoare. Dacă-ți place simplitatea, această borsetă va deveni un accesoriu clasic al garderobei tale.

Rucsacul urban este accesoriul indispensabil al zilelor ușoare, al nopțiilor în oraș și al weekendurilor fericite. Datorită mărimii mai mici, îl poți purta toată ziua, dar totuși încap în el toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi mai relaxată.

Rucsacurile noastre sunt cusute din material softshell cu design propriu. Partea de sus a rucsacului este realizat din piele naturală, are 17 cm și se închide cu o capsă. Curelele au 90 cm, sunt ajustabile și sunt create din 100% polipropilen. Rucsacul are un buzunar mic în interior.

Mărimi:
Înălțime maximă: 30 cm
Partea de jos: 26 x 7 cm


Formele moi și griurile colorate se adaptează ușor la zilele lucrătoare. Dacă-ți place simplitatea, această borsetă va deveni un accesoriu clasic al garderobei tale.Rucsacul urban este accesoriul indispensabil al zilelor ușoare, al nopțiilor în oraș și al weekendurilor fericite. Datorită mărimii mai mici, îl poți purta toată ziua, dar totuși încap în el toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi mai relaxată.Rucsacurile noastre sunt cusute din material softshell cu design propriu. Partea de sus a rucsacului este realizat din piele naturală, are 17 cm și se închide cu o capsă. Curelele au 90 cm, sunt ajustabile și sunt create din 100% polipropilen. Rucsacul are un buzunar mic în interior.Mărimi: Înălțime maximă: 30 cmPartea de jos: 26 x 7 cm

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data