Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Rucsac rolltop dungi alb-negri

390.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Un imprimeu grafic și dinamic care se îmbină fără efort cu minimalismul contemporan.

Rucsacul rolltop Delikates este multifuncțional și durabil. Îl poți personaliza ușor pentru stilul tău de viață, deoarece încap în el tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată: pantofi de sport, pelerină de ploaie, cartea ta preferată, laptopul... poți continua tu enumerarea.

Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile imprimate sunt durabile și pot fi spălate. Partea inferioară și spatele sunt întărite cu burete.

Distribuția internă:

-  un buzunar pentru laptop

-  un buzunar 19x19 cm

Dimensiuni:

Adâncime: 14 cm

Lățime: 30 cm

Înălțime: 55 cm

Volum: 23  litri

- Bretele ajustabile de la 44 cm până la 80 cm

- Buzunar exterior cu fermoar: 20 x 14 cm

Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Un imprimeu grafic și dinamic care se îmbină fără efort cu minimalismul contemporan. Rucsacul rolltop Delikates este multifuncțional și durabil. Îl poți personaliza ușor pentru stilul tău de viață, deoarece încap în el tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată: pantofi de sport, pelerină de ploaie, cartea ta preferată, laptopul... poți continua tu enumerarea.Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile imprimate sunt durabile și pot fi spălate. Partea inferioară și spatele sunt întărite cu burete.Distribuția internă:-  un buzunar pentru laptop-  un buzunar 19x19 cmDimensiuni:Adâncime: 14 cmLățime: 30 cmÎnălțime: 55 cmVolum: 23  litri- Bretele ajustabile de la 44 cm până la 80 cm- Buzunar exterior cu fermoar: 20 x 14 cmFolosim fermoare YKK.Întreținere:Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare