delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Rucsac Rolltop junglă abstractă

350.00 RON
Colecția de iarnă
decembrie - februarie
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

”Jungla este un loc haotic, colorat și plin de viață, o locație (sau un design) perfect pentru cei care își găsesc pacea sufletească în haos.

Rucsacul rolltop Delikates este multifuncțional și durabil. Îl poți personaliza ușor pentru stilul tău de viață, deoarece încap în el tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată: pantofi de sport, pelerină de ploaie, cartea ta preferată, laptopul... poți continua tu enumerarea.

Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Partea inferioară și spatele sunt întărite cu burete.

Distribuția internă:

- două buzunare de 30 cm x 30 cm dintre care unul se închide cu fermoar

- un buzunar 19x19 cm

Dimensiuni::
Adâncime: 12 cm
Lățime: 27 cm
Înălțime: 50 cm

Volum: 23 litri

- Bretele ajustabile de la 44 cm până la 80 cm

- Buzunar exterior cu fermoar: 27x 29 cm


Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


”Jungla este un loc haotic, colorat și plin de viață, o locație (sau un design) perfect pentru cei care își găsesc pacea sufletească în haos.”Rucsacul rolltop Delikates este multifuncțional și durabil. Îl poți personaliza ușor pentru stilul tău de viață, deoarece încap în el tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată: pantofi de sport, pelerină de ploaie, cartea ta preferată, laptopul... poți continua tu enumerarea.Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Partea inferioară și spatele sunt întărite cu burete.Distribuția internă:- două buzunare de 30 cm x 30 cm dintre care unul se închide cu fermoar- un buzunar 19x19 cmDimensiuni::Adâncime: 12 cmLățime: 27 cmÎnălțime: 50 cmVolum: 23 litri- Bretele ajustabile de la 44 cm până la 80 cm- Buzunar exterior cu fermoar: 27x 29 cmFolosim fermoare YKK.Întreținere:Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data