delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Rucsac MINIMAL albastru

210.00 RON
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Acest rucsac minimalist se adaptează cu ușurință la activitățile tale zilnice. Fie vorba de sport, o plimbare în oraș sau o excursie scurtă, design-ul simplu și culorile neutre îți completează toate ținutele preferate. Un accesoriu practic și surprinzător de încăpător.

Materialul exterior al rucsacului este softshell, un material durabil și ușor de curățat. Interiorul este dublu stratificat cu burete presat, astfel încât își păstrează forma în timpul utilizării.

Dimensiuni:

Lățime: 33 cm

Înălțime: 37 cm

Adâncime: 11 cm

Are 2 buzunare pe partea de spate: unul cu fermoar și unul fără.

În interior geanta are 2 buzunare: unul cu fermoar și unul fără.

Dimensiunile buzunarului: 15 cm x 22 cm

Curele de umăr reglabile, realizate din 100% polipropilenă.

Compoziția materialului: 100% poliester

Întreținere:

Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se usca plat. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Acest rucsac minimalist se adaptează cu ușurință la activitățile tale zilnice. Fie vorba de sport, o plimbare în oraș sau o excursie scurtă, design-ul simplu și culorile neutre îți completează toate ținutele preferate. Un accesoriu practic și surprinzător de încăpător. Materialul exterior al rucsacului este softshell, un material durabil și ușor de curățat. Interiorul este dublu stratificat cu burete presat, astfel încât își păstrează forma în timpul utilizării.Dimensiuni:Lățime: 33 cmÎnălțime: 37 cmAdâncime: 11 cmAre 2 buzunare pe partea de spate: unul cu fermoar și unul fără. În interior geanta are 2 buzunare: unul cu fermoar și unul fără. Dimensiunile buzunarului: 15 cm x 22 cmCurele de umăr reglabile, realizate din 100% polipropilenă.Compoziția materialului: 100% poliesterÎntreținere:Poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se usca plat. A se păstra departe de foc.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data