Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out
Rucsac mini flori cu pete aprinse
Rucsac mini flori cu pete aprinse
Rucsac mini flori cu pete aprinse
Rucsac mini flori cu pete aprinse
Rucsac mini flori cu pete aprinse

Produse complementare

Rucsac mini flori cu pete aprinse

260.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Voie bună și fericire culese într-un buchet sub forma unui design cu flori. Garantat va atrage toate privirile și va înveseli diminețile gri.

Rucsacul mini este destinat în primul rând copiilor din grădiniță, sau clasele pregătitoare, dar este ideal și pentru cei mai mari pentru excursii și activități de timp liber.

Mărimi:

26 cm x 21 cm 13 cm

Fermoarul din compartimentul principal are 47 cm.

În față este un buzunar. Dimensiuni: 20 cm x 16 cm

Lungimea curelei: minim 30 cm, maxim 65 cm.

Distribuția internă: un buzunar 20 cm x 19 cm.

Caracteristici:

Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior.

Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Banduliere: 100 polipropilen.

Folosim fermoare YKK.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Voie bună și fericire culese într-un buchet sub forma unui design cu flori. Garantat va atrage toate privirile și va înveseli diminețile gri. Rucsacul mini este destinat în primul rând copiilor din grădiniță, sau clasele pregătitoare, dar este ideal și pentru cei mai mari pentru excursii și activități de timp liber. Mărimi: 26 cm x 21 cm 13 cm Fermoarul din compartimentul principal are 47 cm. În față este un buzunar. Dimensiuni: 20 cm x 16 cm Lungimea curelei: minim 30 cm, maxim 65 cm. Distribuția internă: un buzunar 20 cm x 19 cm. Caracteristici: Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior. Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Banduliere: 100 polipropilen. Folosim fermoare YKK.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare