delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Rucsac Beetle urși și nori

290.00 RON
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Acest design a fost inspirat de aventuri în pădure și pe munte - parcă ai purta la tine mirosul frunzelor și prospețimea ploilor. Cel mai bine se potrivește cu culorile de pământ dar merge și cu blugii.

În acest rucsac încap toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi încărcată. Oriunde te duci în lume, forma și culorile originale vor atrage privirile celor din jur. Datorită mânerului lung, o poți purta și ca o geantă de umăr dar este extrem de confortabil ca și rucsac.

Dimensiuni:
Lățime: 30 cm
Înălțime: 44 cm

Bretele ajustabile de la 45 cm până la 80 cm, mânerul are 50 cm, astfel este confortabil și pe umăr.

Buzunarul exterior cu fermoar: 17 cm x 20 cm

Buzunarul interior: 19 cm x 19 cm

Caracteristici:

Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior.

Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100 % polipropilen. Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Acest design a fost inspirat de aventuri în pădure și pe munte - parcă ai purta la tine mirosul frunzelor și prospețimea ploilor. Cel mai bine se potrivește cu culorile de pământ dar merge și cu blugii.În acest rucsac încap toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi încărcată. Oriunde te duci în lume, forma și culorile originale vor atrage privirile celor din jur. Datorită mânerului lung, o poți purta și ca o geantă de umăr dar este extrem de confortabil ca și rucsac.Dimensiuni:Lățime: 30 cmÎnălțime: 44 cmBretele ajustabile de la 45 cm până la 80 cm, mânerul are 50 cm, astfel este confortabil și pe umăr.Buzunarul exterior cu fermoar: 17 cm x 20 cmBuzunarul interior: 19 cm x 19 cmCaracteristici:Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior.Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100 % polipropilen. Folosim fermoare YKK.Întreținere:Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data