Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Rucsac beetle frunze pastelate

340.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Culoarea îndrăzneață de roz fuchsia este completată de diverse nuanțe de turcoaz și griuri colorate, iar motivele de frunze fac din acest design un model sofisticat.

În acest rucsac încap toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi încărcată. Oriunde te duci în lume, forma și culorile originale vor atrage privirile celor din jur. Datorită mânerului lung, o poți purta și ca o geantă de umăr dar este extrem de confortabil ca și rucsac.

Dimensiuni:
Lățime: 30 cm
Înălțime: 44 cm

Bretele ajustabile de la 45 cm până la 80 cm, mânerul are 50 cm, astfel este confortabil și pe umăr.

Buzunarul exterior cu fermoar: 17 cm x 20 cm

Buzunarul interior: 19 cm x 19 cm

Caracteristici:

Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior.

Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100 % polipropilen. Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Culoarea îndrăzneață de roz fuchsia este completată de diverse nuanțe de turcoaz și griuri colorate, iar motivele de frunze fac din acest design un model sofisticat. În acest rucsac încap toate lucrurile de care ai putea avea nevoie într-o zi încărcată. Oriunde te duci în lume, forma și culorile originale vor atrage privirile celor din jur. Datorită mânerului lung, o poți purta și ca o geantă de umăr dar este extrem de confortabil ca și rucsac.Dimensiuni:Lățime: 30 cmÎnălțime: 44 cmBretele ajustabile de la 45 cm până la 80 cm, mânerul are 50 cm, astfel este confortabil și pe umăr.Buzunarul exterior cu fermoar: 17 cm x 20 cmBuzunarul interior: 19 cm x 19 cmCaracteristici:Rucsacurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rucsacul are un buzunar cu fermoar în exterior, și unul în interior.Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100 % polipropilen. Folosim fermoare YKK.Întreținere:Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare