1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Kiegészítő termékek

Rókák, páfrányok mini hátizsák

245.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

Játékos, vidám minta nem csak gyermeklelkűeknek. Klasszikus színvilága természetjáráshoz és mindennapokhoz is jól igazodik.

Mini hátizsákunkat elsősorban óvodás és előkészítős gyerekeknek készítettük, de kirándulni, szabadidős tevékenységekhez a nagyobbak is tudják használni.

Méretei:

26 cm x 21 cm 13 cm

Fő rekesz cipzárja 47 cm

Elől patenttal záródó zsebe van, méretei: 20 cm x 12 cm x 25 cm

Pántok hossza: minimum 30 cm, maximum 65 cm

Belső elosztása:

 

20 cm x 19 cm zseb

A táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak.

Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén.

Cipzár: YKK

Karbantartás:

 

A táska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Játékos, vidám minta nem csak gyermeklelkűeknek. Klasszikus színvilága természetjáráshoz és mindennapokhoz is jól igazodik. Mini hátizsákunkat elsősorban óvodás és előkészítős gyerekeknek készítettük, de kirándulni, szabadidős tevékenységekhez a nagyobbak is tudják használni. Méretei: 26 cm x 21 cm 13 cm Fő rekesz cipzárja 47 cm Elől patenttal záródó zsebe van, méretei: 20 cm x 12 cm x 25 cm Pántok hossza: minimum 30 cm, maximum 65 cm Belső elosztása:   20 cm x 19 cm zseb A táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak. Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén. Cipzár: YKK Karbantartás:   A táska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás