delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Portofel trandafiri deschiși

210.00 RON
Colecția de primăvară
martie - mai

Stoc epuizat

Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Trandafiri de culoarea pudrei și polenul auriu plutesc în aerul de primăvară. Acest imprimeu e plin de poezie și farmec feminin. Îl recomandăm pentru romantici moderni.

Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.

Mărimi:

19 cm x 10 cm închis

19 cm x 20 cm deschis

Caracteristici:

7 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 2 buzunare pentru bancnote.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Trandafiri de culoarea pudrei și polenul auriu plutesc în aerul de primăvară. Acest imprimeu e plin de poezie și farmec feminin. Îl recomandăm pentru romantici moderni.Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.Mărimi:19 cm x 10 cm închis19 cm x 20 cm deschisCaracteristici:7 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 2 buzunare pentru bancnote.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data