delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Portofel mâțișor turcoaz

175.00

Stoc epuizat

Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Combinația dintre turcoaz și maro duce cu gândul la cromatica anotimpurilor reci: este modest, dar cu detalii demne de admirație. Textura de frunze e feminină, recomandată în mod special celor care iubesc nuanțele maro.

Pe parcursul priectării acestui portofel cel mai important aspect a fost să încape într-o borsetă...sau într-un buzunar.
Compact la dimensiune dar încăpător în interior.

Dimensiuni:

În forma deschisă: 24 cm X 9 cm

În forma închisă: 12 cm X 9 cm


Caracteristici:

Materialul exterior:
piele de oaie naturală
material texturat :100% poliester printat cu technica de transfer.
Materialul interior: 100% poliester

Distribuție internă: 3 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 1 buzunare pentru bancnote. Se închide cu elastic rotund.

Menținere: se șterge cu o cârpă umedă, fără contact direct cu apă.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Combinația dintre turcoaz și maro duce cu gândul la cromatica anotimpurilor reci: este modest, dar cu detalii demne de admirație. Textura de frunze e feminină, recomandată în mod special celor care iubesc nuanțele maro.Pe parcursul priectării acestui portofel cel mai important aspect a fost să încape într-o borsetă...sau într-un buzunar.Compact la dimensiune dar încăpător în interior.Dimensiuni:În forma deschisă: 24 cm X 9 cmÎn forma închisă: 12 cm X 9 cmCaracteristici:Materialul exterior:piele de oaie naturalămaterial texturat :100% poliester printat cu technica de transfer.Materialul interior: 100% poliesterDistribuție internă: 3 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 1 buzunare pentru bancnote. Se închide cu elastic rotund.Menținere: se șterge cu o cârpă umedă, fără contact direct cu apă.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data