Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Portofel geometric turcoaz

145.00 RON
Colecția de vară
iunie - august
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Formele geometrice îmbibate în culori vivide atrag privirea și ne trezesc imaginația. Atmosfera aniilor '90, nu doar pentru cei pasionați de geometrie.

Pe parcursul priectării acestui portofel cel mai important aspect a fost să încape într-o borsetă...sau într-un buzunar.
Compact la dimensiune dar încăpător în interior.

Dimensiuni:

În forma deschisă: 24 cm X 9 cm

În forma închisă: 12 cm X 9 cm


Caracteristici:

Materialul exterior:
piele de oaie naturală
material texturat :100% poliester printat cu technica de transfer.
Materialul interior: 100% poliester

Distribuție internă: 3 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 1 buzunare pentru bancnote. Se închide cu elastic rotund.

Menținere: se șterge cu o cârpă umedă, fără contact direct cu apă.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Formele geometrice îmbibate în culori vivide atrag privirea și ne trezesc imaginația. Atmosfera aniilor '90, nu doar pentru cei pasionați de geometrie.Pe parcursul priectării acestui portofel cel mai important aspect a fost să încape într-o borsetă...sau într-un buzunar.Compact la dimensiune dar încăpător în interior.Dimensiuni:În forma deschisă: 24 cm X 9 cmÎn forma închisă: 12 cm X 9 cmCaracteristici:Materialul exterior:piele de oaie naturalămaterial texturat :100% poliester printat cu technica de transfer.Materialul interior: 100% poliesterDistribuție internă: 3 buzunare pentru carduri bancare, 1 buzunar mai mare pentru buletin, 1 buzunar cu fermoar pentru monede, 1 buzunare pentru bancnote. Se închide cu elastic rotund.Menținere: se șterge cu o cârpă umedă, fără contact direct cu apă.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data