Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Portofel boabe albastre

125.00 RON

Stoc epuizat

Credit Card / Cash on delivery
Shipping price from 18 RON

Shop policy

Boabe, semințe, flori – în acest model am adunat la un loc darurile pădurilor și câmpiilor. Albastrul clasic este îmblânzit cu un strop de roz.

Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile ornamentate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.

Mărimi: 12 cm x 9 cm închis 24 cm x 9 cm deschis

Caracteristici:

Portofelele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele de oaie.


Boabe, semințe, flori – în acest model am adunat la un loc darurile pădurilor și câmpiilor. Albastrul clasic este îmblânzit cu un strop de roz. Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile ornamentate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.Mărimi: 12 cm x 9 cm închis 24 cm x 9 cm deschisCaracteristici:Portofelele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele de oaie.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data