Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Puteți comanda în continuare accesoriile de pe stoc și voucherele noastre - vor ajunge la voi în siguranță.

Portofel biciclete

125.00 RON

Stoc epuizat

Credit Card / Cash on delivery
Shipping price from 18 RON

Shop policy

Model old-timer, clasic sau super rapid de curse, de femei sau de bărbați... Nouă e totuna, doar să aibă două roți ca tu să poți pedala. Recomandăm acest model tuturor admiratorilor de biciclete.

Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile ornamentate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.

Mărimi: 12 cm x 9 cm închis 24 cm x 9 cm deschis

Caracteristici:

Portofelele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele de oaie.


Model old-timer, clasic sau super rapid de curse, de femei sau de bărbați... Nouă e totuna, doar să aibă două roți ca tu să poți pedala. Recomandăm acest model tuturor admiratorilor de biciclete.Portofelurile noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțiile ornamentate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele naturală de oaie.Mărimi: 12 cm x 9 cm închis 24 cm x 9 cm deschisCaracteristici:Portofelele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer și părțile texturate sunt durabile. Partea exterioară este făcută din piele de oaie.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data