Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Image 15

Comanda

După comanda plasată pe site-ul delikatesaccessories.com, clientul va primi un email de confirmare, acesta servind drept ca factură. În cazul în care doriți o factură pentru decontare financiară, vă rugăm să semnalizați pe parcursul cumpărăturilor prin bifarea check boxului referitor, după care veți fii rugați să predați informațiile necesare pentru facturare.
Trimiterea coletului se face, de obicei, între 1-10 zile lucrătoare (durata depinde și de disponibilitatea stocului), in anumite cazuri, puteti opta la "priority shipping" (trimitere in maxim o zi lucratoare). Produsele făcute la comandă necesită, în general, 5 zile lucrătoare pentru a se fabrica. Livrarea coletului depinde de adresa livrării, iar timpul de așteptare este afișat la secțiunea referitoare la livrări. In momentul trimiterii, veti primi awb-ul coletului, cu care puteti urmarii statusul livrarii (din momentul acesta nu suntem responsabili de livrarea coletului). La unele categorii de produse aveți posibilitatea de a alege livrare urgentă, ceea ce înseamnă că comanda va fi expediată în 24 de ore. Livrarea după aceea va depinde de adresa de livrare. În cazul comenzilor din România veți primi un e-mail cu numărul de transport (numărul AWB) cu ajutorul căruia veți avea posibilitatea de a urmări coletul. Livrarea reprezintă responsabilitatea serviciului de curierat.

Metode de plată

Puteți alege între plata cu cardul și plata la primire (ramburs), opțiunea o alegeți la ultima etapă a cumpărăturii. Costul livrării este de 20 RON.

Protecția datelor

Accesați acest link pentru a citi despre principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Livrarea produselor

Produsele se livrează în plicuri antișoc. În România și Ungaria coletul se livrează Dpd și Cargus. Dacă dorești să alegi o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne anunțați, și să cereți ridicarea coletului din sediul nostru de la firma aleasă. Timpul livrării coletelor în interiorul țării este de aproximativ 24 de ore, iar pentru livrări în Ungaria, aceasta poate dura 3 zile. Livrarea în afara României și Ungariei se face exclusiv cu Poșta Română. În Uniunea Europeană sosirea coletului poate dura aproximativ 7 zile lucrătoare, iar în afara Uniunii Europene aceasta poate dura aproximativ 1 lună. Costul livrării depinde de metoda de plată cât și de costurile prescrise de țara țintă. Costul final al livrării va fi afișat la ultima etapă a comenzii. În momentul expedierii coletului vă vom trimite o notificare cu numărul de transport (numărul AWB), după care firma de curierat va fi responsabil exclusiv pentru livrarea acestuia. În cazul în care coletul nu este livrat în ziua următoare (în cazul livrării în țară), vă rugăm să vă interesați despre statutul acestuia de la firma de curierat, deoarece coletele retrimise la sediul nostru vor fi reexpediate doar contra cost.

Returnarea / schimbul produselor

Facem tot posibilul ca pozele noastre să redea adevăratele culori și înfățișare a produselor. Vă rugăm să notați faptul că culoare văzută depinde și de ecranul dumneavoastră cu care vizionați produsul. În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul achiziționat, aveți opțiunea de a ne trimite înapoi acesta, timp de 15 de zile de la data cumpărării produsului, iar noi vă vom restituii banii. În cazul returnării, costurile de curierat vor fi suportate de către client.
Este posibil schimbul / returnarea produselor numai dacă produsul respectiv încă nu a fost folosit și eticheta de carton Delikates nu a fost îndepărtată. Produsul returnat va fi inspectat de un coleg de-al nostru pentru eventuale defecte cauzate de client. În cazul în care produsul a fost folosit, nu avem posibilitatea de a-l primii înapoi. Dacă produsul a fost defectat in timpul transportului clientul are obligatiunea sa depune plangere la angajatul firmei de curierat (curierul), care livreaza produsul, de aceea avem rugamintea sa ferificati coletul si produsul inainte de a semna documentul de receptie, in cazul in care se preia coletul fara depunerea plangerii, nu putem solicita despagubiri din partea firmei de curierat.
Costurile eventuale ale diferențelor de preț și a livrărilor vor fi suportate de client, achitabile la sosirea coletului sau prin card inainte de sosirea coletului.
Răspundem la orice opinie, scrisoare sau observație trimisă, iar în cazul unei eventuale erori omise de noi sau de curier, procedăm cu cea mai mare flexibilitate, având în vedere interesul clientului.

În cazul în care doriți să returnați produsul, așteptăm acesta la Atelierul Delikates, Str Leliceni nr 36, Miercurea Ciuc. Tel: 0742070037 și în același timp, Vă rugăm să ne trimiteți un mail pe adresa accessories@delikates.ro, în care precizați dacă doriți schimb, sau returnare preț. Dacă ați plătit cu ramburs pentru produs, să ne trimiteți în mail un cont bancar unde putem vira prețul produsului.

În cazul în care doriți șă schimbați produsul, atunci așteptăm un mail cu detalii și noi vom trimite curierul (care va prelua produsul și va preda noul produs).

Garanția produselor

Din momentul cumpărării produselor Delikates, aveți o garanție de 2 luni. Garanția înseamnă următoarele:
Dacă descoperiți un defect de material sau de cusătură în perioada garanției, puteți trimite produsul înapoi, iar noi vom rezolva problema respectivă cu întărirea cusăturii sau cu schimbul țesăturii.
În astfel de cazuri, vă rugăm să faceți o poză cu partea defectă a produsului și să ne trimiteți materialul vizual într-un email. În cazul în care confirmăm că defectul se datorează țesăturii sau a cusăturii, veți fi rugați să ne trimiteți produsul înapoi.
Data achiziționării o puteți dovedii cu email-ul de notificare primit la momentul achiziționării online sau cu bonul fiscal primit la cumpărarea în persoană.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data