delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON

Okker fukszia kicsi pénztárca

175.00


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

A pénztárca tervezése során a legfontosabb szempontunk az volt, hogy kényelmesen elférjen egy övtáskában...vagy egy farzsebben.

Kompakt mérete ellenére is bőséges hely kínálkozik benne.

Méretei:

12 cm x 9 cm összecsukva

24 cm x 9 cm kinyitva


Jellemzői:
A tárca külső része valódi juhbőr. A mintás rész általunk tervezett mintával készült ami a transzfer technikának köszönhetően strapabíró.
A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.


Belső elosztása:
3 rekesz bankkártyák számára, 1 nagyobb rekesz a személyi igazolvány részére, 1 cipzárral záródó zseb aprópénznek, 1 rekesz bankjegyeknek.
A tárca fém patenttel záródik.


A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.
Karbantartása: nedves ruhával áttörülendő. Víztől távol tartandó.


Pénztárcáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.
A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr. A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


A pénztárca tervezése során a legfontosabb szempontunk az volt, hogy kényelmesen elférjen egy övtáskában...vagy egy farzsebben.Kompakt mérete ellenére is bőséges hely kínálkozik benne.Méretei:12 cm x 9 cm összecsukva24 cm x 9 cm kinyitvaJellemzői:A tárca külső része valódi juhbőr. A mintás rész általunk tervezett mintával készült ami a transzfer technikának köszönhetően strapabíró.A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.Belső elosztása:3 rekesz bankkártyák számára, 1 nagyobb rekesz a személyi igazolvány részére, 1 cipzárral záródó zseb aprópénznek, 1 rekesz bankjegyeknek.A tárca fém patenttel záródik.A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.Karbantartása: nedves ruhával áttörülendő. Víztől távol tartandó.Pénztárcáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr. A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data