1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Moha és páfrány Maxi övtáska

175.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat Szabályzat

A fák között átszűrődő fényjáték és a erdő nyugtató csendje ihlette ezt a mintát - vigyél mindebből magaddal egy darbkát, hogy bearanyozza a napjaidat.  

Egy strapálható kiegészítő, rengeteg hellyel. Meg fogsz lepődni mi minden elfér benne. Praktikus és menő, formabontó szabással.

Méretei:

Magasság: 14cmSzélesség: 23 cmMélység: 7cm

Jellemzői:

A táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak. A derékpánt csípőméretre alakítható. 80 cm-től 120 cm-ig állítható.

Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén.

A táska belsejében cipzáros zseb található, ahova iratokat, értékes apróságokat lehet biztonságosan elrejteni.

Cipzár: YKK

Karbantartás:

Az övtáska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


A fák között átszűrődő fényjáték és a erdő nyugtató csendje ihlette ezt a mintát - vigyél mindebből magaddal egy darbkát, hogy bearanyozza a napjaidat.   Egy strapálható kiegészítő, rengeteg hellyel. Meg fogsz lepődni mi minden elfér benne. Praktikus és menő, formabontó szabással.Méretei:Magasság: 14cmSzélesség: 23 cmMélység: 7cmJellemzői:A táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak. A derékpánt csípőméretre alakítható. 80 cm-től 120 cm-ig állítható.Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén.A táska belsejében cipzáros zseb található, ahova iratokat, értékes apróságokat lehet biztonságosan elrejteni.Cipzár: YKKKarbantartás:Az övtáska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás