delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON

Produse complementare

Mini borseta lui/ei favorită

130.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Uneori este bine să fii surprins. Altădată îți place să ai posibilitatea de a alege.

Cumpără această borsetă fără să alegi modelul. După efectuarea plății, în 24 ore, vei primi un card cadou prin email pe care-l poți dărui pentru oricine dorești. Persoana care primește cadoul va avea posibilitatea de a alege modelul preferat, folosind codul de pe voucher sau poate utiliza valoarea voucherului ca reducere pentru un produs la alegere.

Voucherul poate fi utilizat pentru produsele aflate pe stoc în magazinul online sau în atelier și este valabil timp de 3 luni de la data achiziționării. Când comanda este efectuată, trebuie completată o adresă, însă atunci când persoana căreia dăruiești cardul va alege modelul preferat, i se va cere să introducă propria adresă de livrare. Poți achita și taxa de livrare (se adaugă costul livrării automat). Dacă nu dorești să plătești livrarea produsului ales (nu a voucherului), te rugăm să bifezi opțiunea preluare gratuită din atelier. Dacă alegi această opțiune, costul livrării va fi suportată de către persoana care primește cardul cadou.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Uneori este bine să fii surprins. Altădată îți place să ai posibilitatea de a alege. Cumpără această borsetă fără să alegi modelul. După efectuarea plății, în 24 ore, vei primi un card cadou prin email pe care-l poți dărui pentru oricine dorești. Persoana care primește cadoul va avea posibilitatea de a alege modelul preferat, folosind codul de pe voucher sau poate utiliza valoarea voucherului ca reducere pentru un produs la alegere. Voucherul poate fi utilizat pentru produsele aflate pe stoc în magazinul online sau în atelier și este valabil timp de 3 luni de la data achiziționării. Când comanda este efectuată, trebuie completată o adresă, însă atunci când persoana căreia dăruiești cardul va alege modelul preferat, i se va cere să introducă propria adresă de livrare. Poți achita și taxa de livrare (se adaugă costul livrării automat). Dacă nu dorești să plătești livrarea produsului ales (nu a voucherului), te rugăm să bifezi opțiunea preluare gratuită din atelier. Dacă alegi această opțiune, costul livrării va fi suportată de către persoana care primește cardul cadou.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii