1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Kökény rolltop hátizsák

380.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

Hűvös őszi séták a fakuló tájban, ahol csak a kökény világít égszínkék színével a bokrok mélyén...ezt a hangulatot idézi ez a visszafogott színű minta.

A Delikates rolltop hátizsák sokoldalú és terhelhető. Könnyen igazíthatod az életformádhoz, hiszen mindent elnyel, amire a mozgalmas napokon
szükséged lehet: edzőcipőt, esőkabátot, a kedvenc könyved, laptopod… folytasd te a sort.

Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.

A táska alja és háta belül szivaccsal merevített. A hátizsáknak két külső, cipzárral záródó zsebe van.


Belső elosztás:

- egy belső zseb laptop számára

- egy kisebb zseb, mérete 19x19 cm

Méretei:
Mélység: 14 cm
Szélesség: 30 cm
Magasság: 55 cm
maximális űrtartalma: 23 liter

Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. Heveder pántok: 100% polipropilén
Cipzár: YKK

Karbantartás:

Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Hűvös őszi séták a fakuló tájban, ahol csak a kökény világít égszínkék színével a bokrok mélyén...ezt a hangulatot idézi ez a visszafogott színű minta. A Delikates rolltop hátizsák sokoldalú és terhelhető. Könnyen igazíthatod az életformádhoz, hiszen mindent elnyel, amire a mozgalmas napokonszükséged lehet: edzőcipőt, esőkabátot, a kedvenc könyved, laptopod… folytasd te a sort. Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak. A táska alja és háta belül szivaccsal merevített. A hátizsáknak két külső, cipzárral záródó zsebe van. Belső elosztás: - egy belső zseb laptop számára - egy kisebb zseb, mérete 19x19 cm Méretei:Mélység: 14 cmSzélesség: 30 cmMagasság: 55 cmmaximális űrtartalma: 23 liter Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. Heveder pántok: 100% polipropilénCipzár: YKK Karbantartás: Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás