Kék, szürke háromszöges bogár hátizsák

175.00 RON
Add to wishlist

Aki nem tud a nőies összeállításokkal azonosulni, annak tökéletes választás ez a darab: a geometrikus vonalak és hűvös színek sportos, ugyanakkor urbánus jelleget kölcsönöznek ennek a táskának.

Ebbe a táskába minden belefér, amire egy sűrű napon szükséged lehet. Bármerre jársz a világban, egyedi forma- és színvilága biztosan magára vonja a környezeted tekintetét. A hosszú fül lehetővé teszi, hogy válltáskaként is viseld, de hátizsákként is roppant kényelmes.

Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és bírják a mosást. A táskán egy cipzáros külső, illetve egy cipzáros belső zseb is található.

Méretei: 30 cm x 44 cm

Delikates táskád 3-10 napon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 napon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.


Aki nem tud a nőies összeállításokkal azonosulni, annak tökéletes választás ez a darab: a geometrikus vonalak és hűvös színek sportos, ugyanakkor urbánus jelleget kölcsönöznek ennek a táskának.Ebbe a táskába minden belefér, amire egy sűrű napon szükséged lehet. Bármerre jársz a világban, egyedi forma- és színvilága biztosan magára vonja a környezeted tekintetét. A hosszú fül lehetővé teszi, hogy válltáskaként is viseld, de hátizsákként is roppant kényelmes.Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és bírják a mosást. A táskán egy cipzáros külső, illetve egy cipzáros belső zseb is található.Méretei: 30 cm x 44 cmDelikates táskád 3-10 napon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 napon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.

Friends wearing Delikates

#delikatesaccessories
Subscribe to our newsletter and stay up-to-date on new collection launches and special offers!

Your shopping cart

Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language
Change currency
Wishlist
Privacy policy Terms and conditions Refund policy Manage Personal Data
Hi there
Do you want us to convert the prices to your local currency USD?

Yes    No