Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Jachetă Bomber iaz de liniște

475.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

 Diana Barbu este ilustratoare. Lucrează și trăiește în București, oraș pe care îl redescoperă în fiecare zi. Diana își găsește inspirația în plimbările fără destinație, în încurcăturile emoționale, în tot ce consumă și o înconjoara. Își definește lucrările ca fiind feminine și sensibile, cu o tușă de simbolism.

Cu acest model, inspirat de grădinile japoneze, de wagara, lotuși maiestuoși și pești koi aducători de noroc, Diana s-a hotărât să deseneze un moment de liniște.

Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă.

Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Gluga este detașabilă și se prinde cu capse. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră.

Mărimi:

S circumferință  bust-talie-șold: 106 cm

   lungime mânecă: 54 cm

   lungime geacă: 58 cm

M   circumferință bust-talie-șold: 110 cm

     lungime mânecă: 56 cm

     lungime geacă: 61 cm

L    circumferință bust-talie-șold: 114 cm

      lungime mânecă: 58 cm

      lungime geacă: 64 cm

Modelul are 175 cm și poartă mărimea M.  

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


 Diana Barbu este ilustratoare. Lucrează și trăiește în București, oraș pe care îl redescoperă în fiecare zi. Diana își găsește inspirația în plimbările fără destinație, în încurcăturile emoționale, în tot ce consumă și o înconjoara. Își definește lucrările ca fiind feminine și sensibile, cu o tușă de simbolism. Cu acest model, inspirat de grădinile japoneze, de wagara, lotuși maiestuoși și pești koi aducători de noroc, Diana s-a hotărât să deseneze un moment de liniște. Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă. Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Gluga este detașabilă și se prinde cu capse. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră. Mărimi: S circumferință  bust-talie-șold: 106 cm    lungime mânecă: 54 cm    lungime geacă: 58 cm M   circumferință bust-talie-șold: 110 cm      lungime mânecă: 56 cm      lungime geacă: 61 cm L    circumferință bust-talie-șold: 114 cm       lungime mânecă: 58 cm       lungime geacă: 64 cm Modelul are 175 cm și poartă mărimea M.  
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare