Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Jachetă bomber Dreamy Dance

450.00
Designer edition
Livia Fălcaru X Delikates Accessories
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Livia Fălcaru este ilustratoare și artistă vizuală freelance de 8+ ani iar în prezent trăiește și lucrează în București. Munca ei este mai presus de toate influențată de experiența sa ca femeie trăind vremurile actuale.

“Mi-am dorit ca în designul realizat pentru Delikates Accessories să surprind bucuria pe care o putem găsi în lucruri simple, de zi cu zi. Numele “Dreamy Dance” vine de la fascinația mea pentru ideea de dans însă nu în sensul obișnuit al acestui cuvânt. Dansul la care mă refer este acela la care participăm cu toții zilnic împreună cu tot ceea ce ne înconjoară. Atât în interiorul cât și în exteriorul nostru există permanent un dans — cu emoțiile și gândurile noastre, cu mediul în care suntem, cu ce exprimăm și cum relaționăm în micile noastre universuri. Designul pe care l-am creat are un mesaj simplu dar puternic: să ne lăsăm purtați de acest dans.”

www.liviafalcaru.com

Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă.

Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră.

Mărimi:


S
circumferință bust-talie-șold: 106 cm
lungime mânecă: 54 cm
lungime geacă: 58 cm


M
circumferință bust-talie-șold: 110 cm
lungime mânecă: 56 cm
lungime geacă: 61 cm


L
circumferință bust-talie-șold: 114 cm
lungime mânecă: 58 cm
lungime geacă: 64 cm

Modelul are 170 cm și poartă mărimea M.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Livia Fălcaru este ilustratoare și artistă vizuală freelance de 8+ ani iar în prezent trăiește și lucrează în București. Munca ei este mai presus de toate influențată de experiența sa ca femeie trăind vremurile actuale. “Mi-am dorit ca în designul realizat pentru Delikates Accessories să surprind bucuria pe care o putem găsi în lucruri simple, de zi cu zi. Numele “Dreamy Dance” vine de la fascinația mea pentru ideea de dans însă nu în sensul obișnuit al acestui cuvânt. Dansul la care mă refer este acela la care participăm cu toții zilnic împreună cu tot ceea ce ne înconjoară. Atât în interiorul cât și în exteriorul nostru există permanent un dans — cu emoțiile și gândurile noastre, cu mediul în care suntem, cu ce exprimăm și cum relaționăm în micile noastre universuri. Designul pe care l-am creat are un mesaj simplu dar puternic: să ne lăsăm purtați de acest dans.” www.liviafalcaru.com Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă. Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră. Mărimi: Scircumferință bust-talie-șold: 106 cmlungime mânecă: 54 cmlungime geacă: 58 cm Mcircumferință bust-talie-șold: 110 cmlungime mânecă: 56 cmlungime geacă: 61 cm Lcircumferință bust-talie-șold: 114 cmlungime mânecă: 58 cmlungime geacă: 64 cm Modelul are 170 cm și poartă mărimea M.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare