Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Jachetă bomber aer de munte

450.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

 Aerul de munte poate face minuni: îți sporește simțurile și îți dă energie. La fel si acest imprimeu: culorile îndrăznețe și optimiste îți aduc un impuls în viața de zi cu zi.  

Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă.

Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Gluga este detașabilă și se prinde cu capse. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră.

 

Mărimi:

 

S circumferință  bust-talie-șold: 106 cm
    lungime mânecă: 54 cm
    lungime geacă: 58 cm

 

M   circumferință bust-talie-șold: 110 cm
      lungime mânecă: 56 cm
      lungime geacă: 61 cm

 

L    circumferință bust-talie-șold: 114 cm
      lungime mânecă: 58 cm
      lungime geacă: 64 cm

 

 

 

Modelul are 175 cm și poartă mărimea M.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


 Aerul de munte poate face minuni: îți sporește simțurile și îți dă energie. La fel si acest imprimeu: culorile îndrăznețe și optimiste îți aduc un impuls în viața de zi cu zi.   Croială relaxată, detalii confortabile - această jachetă bomber este făcută pentru tine dacă ești adeptul ținutelor la modă. Geaca poate fi strânsă cu un șnur în partea inferioară, iar gulerul ridicat este fermoar până la capăt. Are două buzunare, umeri scăzuți. Gluga este detașabilă și se prinde cu capse. Este confecționată din material softshell. Rezistenta la apa: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, și respiră.   Mărimi:   S circumferință  bust-talie-șold: 106 cm    lungime mânecă: 54 cm    lungime geacă: 58 cm   M   circumferință bust-talie-șold: 110 cm       lungime mânecă: 56 cm      lungime geacă: 61 cm   L    circumferință bust-talie-șold: 114 cm      lungime mânecă: 58 cm      lungime geacă: 64 cm       Modelul are 175 cm și poartă mărimea M.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare