Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Haronac color blocking

310.00 RON

Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.

Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.

S

Lungimea hanoracului: 70 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 112 cm.

Lungime mânecă: 69 cm.

M

Lungimea hanoracului: 72 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 116 cm.

Lungime mânecă: 71 cm.

L

Lungimea hanoracului: 75 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 120 cm.

Lungime mânecă: 73 cm.

XL

Lungimea hanoracului: 79 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 126 cm.

Lungime mânecă: 75 cm.

(modelul are 190 cm și poartă mărimea M)

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.SLungimea hanoracului: 70 cm.Circumferință bust-talie-șold: 112 cm.Lungime mânecă: 69 cm.MLungimea hanoracului: 72 cm.Circumferință bust-talie-șold: 116 cm.Lungime mânecă: 71 cm.LLungimea hanoracului: 75 cm.Circumferință bust-talie-șold: 120 cm.Lungime mânecă: 73 cm.XLLungimea hanoracului: 79 cm.Circumferință bust-talie-șold: 126 cm.Lungime mânecă: 75 cm.(modelul are 190 cm și poartă mărimea M)

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data