Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Hanorac pentru femei hurmuz alb

450.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Am adăugat culori noi modelului nostru cu porumbe mult iubit: albastrul proaspăt și clar evocă răcoarea dimineților de toamnă, însă culorile calde ale razelor de soare de după-amiază încă promit aventuri îndelungate.

Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.

Se deschide cu fermoar partea laterală.

Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.

Mărimi

XS

Lungimea hanoracului: 67 cm

Circumferință bust-talie-șold: 100 cm

Lungime mânecă: 62 cm

S

Lungimea hanoracului: 70 cm

Circumferință bust-talie-șold: 104 cm

Lungime mânecă: 64 cm

M

Lungimea hanoracului: 73 cm

Circumferință bust-talie-șold: 108 cm

Lungime mânecă: 66 cm

L

Lungimea hanoracului: 76 cm

Circumferință bust-talie-șold: 114 cm

Lungime mânecă: 68 cm

Modelul are 165 cm și poartă mărimea S.

 

 

 

Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Am adăugat culori noi modelului nostru cu porumbe mult iubit: albastrul proaspăt și clar evocă răcoarea dimineților de toamnă, însă culorile calde ale razelor de soare de după-amiază încă promit aventuri îndelungate. Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare. Se deschide cu fermoar partea laterală. Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră. Mărimi XS Lungimea hanoracului: 67 cm Circumferință bust-talie-șold: 100 cm Lungime mânecă: 62 cm S Lungimea hanoracului: 70 cm Circumferință bust-talie-șold: 104 cm Lungime mânecă: 64 cm M Lungimea hanoracului: 73 cm Circumferință bust-talie-șold: 108 cm Lungime mânecă: 66 cm L Lungimea hanoracului: 76 cm Circumferință bust-talie-șold: 114 cm Lungime mânecă: 68 cm Modelul are 165 cm și poartă mărimea S.       Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare