delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON

Hanorac pentru femei Dreamy Dance

450.00
Designer edition
Livia Fălcaru X Delikates Accessories
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Livia Fălcaru este ilustratoare și artistă vizuală freelance de 8+ ani iar în prezent trăiește și lucrează în București. Munca ei este mai presus de toate influențată de experiența sa ca femeie trăind vremurile actuale.

“Mi-am dorit ca în designul realizat pentru Delikates Accessories să surprind bucuria pe care o putem găsi în lucruri simple, de zi cu zi. Numele “Dreamy Dance” vine de la fascinația mea pentru ideea de dans însă nu în sensul obișnuit al acestui cuvânt. Dansul la care mă refer este acela la care participăm cu toții zilnic împreună cu tot ceea ce ne înconjoară. Atât în interiorul cât și în exteriorul nostru există permanent un dans — cu emoțiile și gândurile noastre, cu mediul în care suntem, cu ce exprimăm și cum relaționăm în micile noastre universuri. Designul pe care l-am creat are un mesaj simplu dar puternic: să ne lăsăm purtați de acest dans.”

www.liviafalcaru.com

Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.


Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, printat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile imprimate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.


Mărimi

XS

Lungimea hanoracului: 67 cm

Circumferință bust-talie-șold: 100 cm

Lungime mânecă: 62 cm


S

Lungimea hanoracului: 70 cm

Circumferință bust-talie-șold: 104 cm

Lungime mânecă: 64 cm


M

Lungimea hanoracului: 73 cm

Circumferință bust-talie-șold: 108 cm

Lungime mânecă: 66 cm


L

Lungimea hanoracului: 76 cm

Circumferință bust-talie-șold: 114 cm

Lungime mânecă: 68 cm

Modelul are 165 cm și poartă mărimea S.

 

XL

Lungimea hanoracului: 78 cm

Circumferință bust-talie-șold: 118 cm

Lungime mânecă: 70 cm

 

Modelul are 165 cm și poartă mărimea S.

Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.

 

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Livia Fălcaru este ilustratoare și artistă vizuală freelance de 8+ ani iar în prezent trăiește și lucrează în București. Munca ei este mai presus de toate influențată de experiența sa ca femeie trăind vremurile actuale. “Mi-am dorit ca în designul realizat pentru Delikates Accessories să surprind bucuria pe care o putem găsi în lucruri simple, de zi cu zi. Numele “Dreamy Dance” vine de la fascinația mea pentru ideea de dans însă nu în sensul obișnuit al acestui cuvânt. Dansul la care mă refer este acela la care participăm cu toții zilnic împreună cu tot ceea ce ne înconjoară. Atât în interiorul cât și în exteriorul nostru există permanent un dans — cu emoțiile și gândurile noastre, cu mediul în care suntem, cu ce exprimăm și cum relaționăm în micile noastre universuri. Designul pe care l-am creat are un mesaj simplu dar puternic: să ne lăsăm purtați de acest dans.” www.liviafalcaru.com Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare. Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, printat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile imprimate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră. Mărimi XS Lungimea hanoracului: 67 cm Circumferință bust-talie-șold: 100 cm Lungime mânecă: 62 cm S Lungimea hanoracului: 70 cm Circumferință bust-talie-șold: 104 cm Lungime mânecă: 64 cm M Lungimea hanoracului: 73 cm Circumferință bust-talie-șold: 108 cm Lungime mânecă: 66 cm L Lungimea hanoracului: 76 cm Circumferință bust-talie-șold: 114 cm Lungime mânecă: 68 cm Modelul are 165 cm și poartă mărimea S.   XL Lungimea hanoracului: 78 cm Circumferință bust-talie-șold: 118 cm Lungime mânecă: 70 cm   Modelul are 165 cm și poartă mărimea S. Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.  
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare