delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Hanorac junglă abstractă

370.00 RON
Colecția de iarnă
decembrie - februarie
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Jungla este un loc haotic, colorat și plin de viață, o locație (sau un design) perfect pentru cei care își găsesc pacea sufletească în haos.

Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.

Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.

Mărimi:

S

Lungimea hanoracului: 73 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 114 cm.

Lungime mânecă: 69 cm.

M

Lungimea hanoracului: 76 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 118 cm.

Lungime mânecă: 71 cm.

L

Lungimea hanoracului: 79 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 124 cm.

Lungime mânecă: 73 cm.

XL

Lungimea hanoracului: 82 cm.

Circumferință bust-talie-șold: 130 cm.

Lungime mânecă: 75 cm.

(modelul are 190 cm și poartă mărimea M)

Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Jungla este un loc haotic, colorat și plin de viață, o locație (sau un design) perfect pentru cei care își găsesc pacea sufletească în haos.”Am creat acest hanorac să-ți fie alături în aventurile tale în aer liber. Fie te pornești la un drum lung sau doar la o plimbare scurtă, materialul softshell îți oferă o companie excelentă pentru zilele vântoase sau ploioase. Iar dacă vrei doar să-ți colorezi ținuta, poți alege din texturile noastre originale. Fermoarul scurt de la gât și buzunarele spațioase îi oferă un caracter sportiv, accentuat și de gluga cu șnur. Șnururile elastice de la șold sunt menite să te protejeze de vânt și atunci când te pui în mișcare.Acest hanorac este cusut din material 100% polyester softshell, texturat cu designurile noastre originale. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Rezistența la apă: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, materialul respiră.Mărimi:SLungimea hanoracului: 73 cm.Circumferință bust-talie-șold: 114 cm.Lungime mânecă: 69 cm.MLungimea hanoracului: 76 cm.Circumferință bust-talie-șold: 118 cm.Lungime mânecă: 71 cm.LLungimea hanoracului: 79 cm.Circumferință bust-talie-șold: 124 cm.Lungime mânecă: 73 cm.XLLungimea hanoracului: 82 cm.Circumferință bust-talie-șold: 130 cm.Lungime mânecă: 75 cm.(modelul are 190 cm și poartă mărimea M)Hanoracul poate fi spălată în mașina de spălat la 40 de grade C. A se păstra departe de foc.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data