delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON

Produse complementare

Geantă de umăr păsări de poveste

210.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Aceste păsări parcă au aterizat pe umerii noștri dintr-un basm: au adus cu ele și o adiere de dimineață. Datorită gamei clasice de culori acest imprimeu de povești va fi un însoțitor de încredere al vieții de zi cu zi.

Feminin, simplu și totuși practic: așa am descrie noi această geantă de umăr. Poți să o porți ca o geantă crossbody atunci când ai nevoie de ambele mâini sau o poți purta doar pe un umăr.

Caracteristici:

partea de jos: 9 cm x 25 cm

înălțime: 20 cm

Închidere cu fermoar

Material: 100% softshell cu imprimeu

hidrofug

Buzunar exterior cu fermoar: 21 cm x 17 cm

Buzunar interior cu fermoar: 10 cm x 19 cm

Curea de umăr: 100% polipropilenă, ajustabilă între 70 cm și 130 cm atașat cu carabinieră.

Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat.

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Aceste păsări parcă au aterizat pe umerii noștri dintr-un basm: au adus cu ele și o adiere de dimineață. Datorită gamei clasice de culori acest imprimeu de povești va fi un însoțitor de încredere al vieții de zi cu zi. Feminin, simplu și totuși practic: așa am descrie noi această geantă de umăr. Poți să o porți ca o geantă crossbody atunci când ai nevoie de ambele mâini sau o poți purta doar pe un umăr. Caracteristici: partea de jos: 9 cm x 25 cm înălțime: 20 cm Închidere cu fermoar Material: 100% softshell cu imprimeu hidrofug Buzunar exterior cu fermoar: 21 cm x 17 cm Buzunar interior cu fermoar: 10 cm x 19 cm Curea de umăr: 100% polipropilenă, ajustabilă între 70 cm și 130 cm atașat cu carabinieră. Geanta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii