Fekete-fehér csíkos félkörös övtáska

95.00 RON
Add to wishlist

Könnyű választás ez a táska, hiszen a monokróm színkombináció bármilyen öltözékkel talál.

Ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen minden, de unod a telepakolt nadrágzsebeket, akkor ideje kipróbálnod az övtáskát. Tökéletes kiegészítője kirándulásoknak, fesztiváloknak vagy nagyvárosi kalandoknak.

Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak.

Méretei: 16 cm x 23 cm x 8 cm

Delikates táskád 3-10 napon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 napon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.


Könnyű választás ez a táska, hiszen a monokróm színkombináció bármilyen öltözékkel talál. Ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen minden, de unod a telepakolt nadrágzsebeket, akkor ideje kipróbálnod az övtáskát. Tökéletes kiegészítője kirándulásoknak, fesztiváloknak vagy nagyvárosi kalandoknak.Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak.Méretei: 16 cm x 23 cm x 8 cmDelikates táskád 3-10 napon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 napon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.

Friends wearing Delikates

#delikatesaccessories
Subscribe to our newsletter and stay up-to-date on new collection launches and special offers!

Your shopping cart

Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language
Change currency
Wishlist
Privacy policy Terms and conditions Refund policy Manage Personal Data
Hi there
Do you want us to convert the prices to your local currency USD?

Yes    No