1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Élénk rózsák rolltop hátizsák

380.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

A feltűnő színekben virágzó barokkos motívumokat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének beleolvadni a tömegbe. Csajos outfitekhez kiváló.

A Delikates rolltop hátizsák sokoldalú és terhelhető. Könnyen igazíthatod az életformádhoz, hiszen mindent elnyel, amire a mozgalmas napokonszükséged lehet: edzőcipőt, esőkabátot, a kedvenc könyved, laptopod… folytasd te a sort.

Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.

A táska alja és háta belül szivaccsal merevített.

A hátizsáknak két, cipzárral záródó külső zsebe van.

Belső elosztás:

- egy belső zseb laptop számára

- egy kisebb zseb, mérete 19x19 cm

Méretei:

Mélység: 14 cm

Szélesség: 30 cm

Magasság: 55 cm

maximális űrtartalma: 23 liter

Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. Heveder pántok: 100% polipropilénCipzár: YKK

Karbantartás:

 

Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


A feltűnő színekben virágzó barokkos motívumokat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének beleolvadni a tömegbe. Csajos outfitekhez kiváló. A Delikates rolltop hátizsák sokoldalú és terhelhető. Könnyen igazíthatod az életformádhoz, hiszen mindent elnyel, amire a mozgalmas napokonszükséged lehet: edzőcipőt, esőkabátot, a kedvenc könyved, laptopod… folytasd te a sort. Táskáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak. A táska alja és háta belül szivaccsal merevített. A hátizsáknak két, cipzárral záródó külső zsebe van. Belső elosztás: - egy belső zseb laptop számára - egy kisebb zseb, mérete 19x19 cm Méretei: Mélység: 14 cm Szélesség: 30 cm Magasság: 55 cm maximális űrtartalma: 23 liter Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. Heveder pántok: 100% polipropilénCipzár: YKK Karbantartás:   Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás