white truck icon Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON

Élénk foltos pénztárca

190.00 RON
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

Csokorba szedett, látványos elevenség és vidámság, menő virágminta formájában. Garantáltan vonzani fog minden tekintetet és feldobja a szürke reggeleket.

Pénztárcáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak. A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr.

Méretei:

19 cm x 10 cm összecsukva

19 cm x 20 cm kinyitva

Jellemzői:

A tárca általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.

7 rekesz bankkártyák számára, 1 nagyobb rekesz a személyi igazolvány részére, 1 cipzárral záródó zseb aprópénznek, 2 rekesz bankjegyeknek. A tárca mágnessel záródik.

A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr. A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Csokorba szedett, látványos elevenség és vidámság, menő virágminta formájában. Garantáltan vonzani fog minden tekintetet és feldobja a szürke reggeleket.Pénztárcáink általunk tervezett mintákkal készülnek. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak. A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr.Méretei:19 cm x 10 cm összecsukva19 cm x 20 cm kinyitvaJellemzői:A tárca általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak.7 rekesz bankkártyák számára, 1 nagyobb rekesz a személyi igazolvány részére, 1 cipzárral záródó zseb aprópénznek, 2 rekesz bankjegyeknek. A tárca mágnessel záródik.A külső rész anyagösszetétele: valódi juhbőr. A belső rész anyagösszetétele: 100% poliészter.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként új kollekcióinkról, különleges ajánlatainkról!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data