delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON

Élénk foltos virágok mini hátizsák

225.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

Csokorba szedett, látványos elevenség és vidámság, menő virágminta formájában. Garantáltan vonzani fog minden tekintetet és feldobja a szürke reggeleket.

Mini hátizsákunkat elsősorban óvodás és előkészítős gyerekeknek készítettük, de kirándulni, szabadidős tevékenységekhez a nagyobbak is tudják használni.

Méretei:

26 cm x 21 cm x 13 cm

Fő rekesz cipzárja 47 cm

Elől zseb, méretei: 20 cm x 16 cm

Pántok hossza: minimum 30 cm, maximum 65 cm

Belső elosztása:

20 cm x 19 cm zseb

A táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak.

Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén.

Cipzár: YKK

Karbantartás:

A táska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Csokorba szedett, látványos elevenség és vidámság, menő virágminta formájában. Garantáltan vonzani fog minden tekintetet és feldobja a szürke reggeleket.Mini hátizsákunkat elsősorban óvodás és előkészítős gyerekeknek készítettük, de kirándulni, szabadidős tevékenységekhez a nagyobbak is tudják használni.Méretei:26 cm x 21 cm x 13 cmFő rekesz cipzárja 47 cmElől zseb, méretei: 20 cm x 16 cm Pántok hossza: minimum 30 cm, maximum 65 cmBelső elosztása:20 cm x 19 cm zsebA táska általunk tervezett mintával készült. A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak.Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100%. Hevederpántok: 100% polipropilén.Cipzár: YKKKarbantartás:A táska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 500 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Manage Personal Data