1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Dreamy Dance bomber dzseki

450.00
Designer edition
Livia Fălcaru X Delikates Accessories
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat

Livia Fălcaru több mint 8 éve szabadúszó illusztrátor és képzőművész, jelenleg Bukarestben él és dolgozik. Munkáit mindenekelőtt a mában élő nőként szerzett tapasztalatai befolyásolják.

“A Dreamy Dance a tánc iránti rajongásomat tükrözi - de nem a szó hétköznapi értelmében. A táncban, amire én gondolok, mindannyian részt veszünk, mindazzal együtt, ami körülvesz bennünket. A bensőnkben és a környezetünkben is folyamatos ez a tánc: az érzéseink, gondolataink, a hely, ahol élünk, ahogy a többiekkel beszélünk és létezünk a saját kis világunkban. Az általam rajzolt minta ezt az egyszerű és erős üzenetet szeretné átadni: hagyjuk, hogy ez a tánc magával ragadjon minket!”

www.liviafalcaru.com

Laza szabás, kényelmes részletek- ez a bomber dzseki neked készült, ha a divatos hétköznapok híve vagy.

A dzseki alsó széle zsinórral ráncolható, állógallérja végig cipzáros. Két zsebe van, válla ejtett. A kabát softshell anyagból készült. Vízállósága: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, illetve lélegzik.

 

Méretei:
S
mell-derék-csípő körmérete: 106 cm
ujja hossza: 54 cm
kabát hossza: 58 cm
M
mell-derék-csípő körmérete: 110 cm
ujja hossza: 56 cm
kabát hossza: 61 cm
L
mell-derék-csípő: 114 cm
ujja hossza: 58 cm
kabát hossza: 64 cm

(a modell 170 cm magas és M-es méretet visel)

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


Livia Fălcaru több mint 8 éve szabadúszó illusztrátor és képzőművész, jelenleg Bukarestben él és dolgozik. Munkáit mindenekelőtt a mában élő nőként szerzett tapasztalatai befolyásolják. “A Dreamy Dance a tánc iránti rajongásomat tükrözi - de nem a szó hétköznapi értelmében. A táncban, amire én gondolok, mindannyian részt veszünk, mindazzal együtt, ami körülvesz bennünket. A bensőnkben és a környezetünkben is folyamatos ez a tánc: az érzéseink, gondolataink, a hely, ahol élünk, ahogy a többiekkel beszélünk és létezünk a saját kis világunkban. Az általam rajzolt minta ezt az egyszerű és erős üzenetet szeretné átadni: hagyjuk, hogy ez a tánc magával ragadjon minket!” www.liviafalcaru.com Laza szabás, kényelmes részletek- ez a bomber dzseki neked készült, ha a divatos hétköznapok híve vagy. A dzseki alsó széle zsinórral ráncolható, állógallérja végig cipzáros. Két zsebe van, válla ejtett. A kabát softshell anyagból készült. Vízállósága: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, illetve lélegzik.   Méretei:Smell-derék-csípő körmérete: 106 cmujja hossza: 54 cmkabát hossza: 58 cmMmell-derék-csípő körmérete: 110 cmujja hossza: 56 cmkabát hossza: 61 cmLmell-derék-csípő: 114 cmujja hossza: 58 cmkabát hossza: 64 cm (a modell 170 cm magas és M-es méretet visel) Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és kb. 1 hónap minden más címre.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás