1000 lej fölötti rendelés esetén 5 %, 2000 lej fölött pedig 10 % kedvezményt adunk a check out-nál

Csendes tó bomber dzseki

475.00
Hitelkártya / Utánvétes fizetés
Szállítás 20 lejtől
Szállítás 20 lejtől

Szabályzat Szabályzat

  Diana Barbu főállású illusztrátor. Bukarestben dolgozik és él, miközben minden nap újra felfedezi a várost. Dianát a céltalan séták, az érzelmi összefonódások inspirálják, és mindaz, ami körülveszi. Munkáit nőiesnek és érzékenynek határozza meg, egy csipetnyi szimbolizmussal.

Ennek a mesés mintának a létrejöttében Dianát a japán kertek, a wagara, a fenséges lótuszok és a szerencsét hozó aranyhalak ihlették, a nyugalom egy pillanatát ragadta meg.

  Laza szabás, kényelmes részletek- ez a bomber dzseki neked készült, ha a divatos hétköznapok híve vagy.

A dzseki alsó széle zsinórral ráncolható, állógallérja végig cipzáros. Két zsebe van, válla ejtett. A csuklyája patentokkal rögzíthető, levehető. A kabát softshell anyagból készült. Vízállósága: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, illetve lélegzik.

Méretei:

S    mell-derék-csípő körmérete: 106 cm

       ujja hossza: 54 cm

       kabát hossza: 58 cm

M    mell-derék-csípő körmérete: 110 cm

        ujja hossza: 56 cm

        kabát hossza: 61 cm

L     mell-derék-csípő: 114 cm

        ujja hossza: 58 cm

        kabát hossza: 64 cm

(a modell 175 cm magas és M-es méretet visel)

Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

 

   

Delikates terméked 3-10 munkanapon belül postázzuk romániai és magyarországi címekre, 10-14 munkanapon belül az EU területére és körülbelül egy hónap minden más címre.


  Diana Barbu főállású illusztrátor. Bukarestben dolgozik és él, miközben minden nap újra felfedezi a várost. Dianát a céltalan séták, az érzelmi összefonódások inspirálják, és mindaz, ami körülveszi. Munkáit nőiesnek és érzékenynek határozza meg, egy csipetnyi szimbolizmussal. Ennek a mesés mintának a létrejöttében Dianát a japán kertek, a wagara, a fenséges lótuszok és a szerencsét hozó aranyhalak ihlették, a nyugalom egy pillanatát ragadta meg.   Laza szabás, kényelmes részletek- ez a bomber dzseki neked készült, ha a divatos hétköznapok híve vagy. A dzseki alsó széle zsinórral ráncolható, állógallérja végig cipzáros. Két zsebe van, válla ejtett. A csuklyája patentokkal rögzíthető, levehető. A kabát softshell anyagból készült. Vízállósága: 10000 mm/H2O, 3000g/m2/24H, illetve lélegzik. Méretei: S    mell-derék-csípő körmérete: 106 cm        ujja hossza: 54 cm        kabát hossza: 58 cm M    mell-derék-csípő körmérete: 110 cm         ujja hossza: 56 cm         kabát hossza: 61 cm L     mell-derék-csípő: 114 cm         ujja hossza: 58 cm         kabát hossza: 64 cm (a modell 175 cm magas és M-es méretet visel) Mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.      
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás