delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON

Căciulă adult pădure de primăvară

70.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului

Mult iubitul imprimeu cu urși și nori s-a renăscut datorită unor culori noi: am adăugat galben strălucitor pe lângă albastrul de oțel pentru a aduce un impuls proaspăt în viața noastră de toate zilele.

Căciulă călduroasă, pufoasă, practică și cu imprimeurile noastre preferate. Această croiala clasică se potrivește tuturor stilurilor.

Alege un fular tubular cu același model.
Circumferință: 50 cm
Înălțime: 24 cm
Dublat cu polar.

Material: 100% poliester
Întreținere: poate fi spălată în mașina de spălat la 40 grade C

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Mult iubitul imprimeu cu urși și nori s-a renăscut datorită unor culori noi: am adăugat galben strălucitor pe lângă albastrul de oțel pentru a aduce un impuls proaspăt în viața noastră de toate zilele. Căciulă călduroasă, pufoasă, practică și cu imprimeurile noastre preferate. Această croiala clasică se potrivește tuturor stilurilor. Alege un fular tubular cu același model.Circumferință: 50 cmÎnălțime: 24 cmDublat cu polar. Material: 100% poliester Întreținere: poate fi spălată în mașina de spălat la 40 grade C
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare