Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Borsetă Maxi iaz de liniște

185.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

 Diana Barbu este ilustratoare. Lucrează și trăiește în București, oraș pe care îl redescoperă în fiecare zi. Diana își găsește inspirația în plimbările fără destinație, în încurcăturile emoționale, în tot ce consumă și o înconjoara. Își definește lucrările ca fiind feminine și sensibile, cu o tușă de simbolism.   

Cu acest model, inspirat de grădinile japoneze, de wagara, lotuși maiestuoși și pești koi aducători de noroc, Diana s-a hotărât să deseneze un moment de liniște.

Un accesoriu durabil, cu mult spațiu! Vei fi surprins de cât de multe lucruri încap în el. Practic și trendy, cu o croială îndrăzneață.

Dimensiuni:

Înălțime:14cm Lățime: 23 cm Adâncime: 7cm

Caracteristici:

Borsetele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate.

Curea ajustabilă de la 80 cm până la 120 cm.

Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100% polipropilen.

Borseta are în interior un buzunar cu fermoar pentru documente și obiecte de valoare de dimensiune mică.

Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Borseta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.  

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


 Diana Barbu este ilustratoare. Lucrează și trăiește în București, oraș pe care îl redescoperă în fiecare zi. Diana își găsește inspirația în plimbările fără destinație, în încurcăturile emoționale, în tot ce consumă și o înconjoara. Își definește lucrările ca fiind feminine și sensibile, cu o tușă de simbolism.    Cu acest model, inspirat de grădinile japoneze, de wagara, lotuși maiestuoși și pești koi aducători de noroc, Diana s-a hotărât să deseneze un moment de liniște. Un accesoriu durabil, cu mult spațiu! Vei fi surprins de cât de multe lucruri încap în el. Practic și trendy, cu o croială îndrăzneață. Dimensiuni: Înălțime:14cm Lățime: 23 cm Adâncime: 7cm Caracteristici: Borsetele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Curea ajustabilă de la 80 cm până la 120 cm. Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100% polipropilen. Borseta are în interior un buzunar cu fermoar pentru documente și obiecte de valoare de dimensiune mică. Folosim fermoare YKK. Întreținere: Borseta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc.  
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare