Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Borsetă grădină orientală

118.00 RON
-15%
100.30 RON

Stoc epuizat

Credit Card / Cash on delivery
Shipping price from 18 RON

Shop policy

Acest model invocă călătorii infinite în spațiu și timp. Este exotic și plin de culori, ca și poveștile din orient. Cromatica îndrăzneață urmărește cele mai recente trenduri.

Dacă dorești să ai totul la îndemână, dar te-ai săturat de buzunarele supraînghesuite, a sosit timpul să încercii geanta de tip borsetă. Accesoriu ideal pentru excursii, festivale sau aventuri urbane.

Borsetele noastre sunt realizate din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate.

Mărimi: 16cm x 23 cm x 8 cmAcest model invocă călătorii infinite în spațiu și timp. Este exotic și plin de culori, ca și poveștile din orient. Cromatica îndrăzneață urmărește cele mai recente trenduri.Dacă dorești să ai totul la îndemână, dar te-ai săturat de buzunarele supraînghesuite, a sosit timpul să încercii geanta de tip borsetă. Accesoriu ideal pentru excursii, festivale sau aventuri urbane.Borsetele noastre sunt realizate din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate.Mărimi: 16cm x 23 cm x 8 cm

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi colecții și oferte speciale!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data