Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out

Borsetă câmpie colorată

155.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Hai să ieșim din zona noastră de comfort și să purtăm acest buchet de flori de culori îndrăznețe! Zâmbetele celor din jur sunt garantate!

Dacă dorești să ai totul la îndemână, dar te-ai săturat de buzunarele supraînghesuite, a sosit timpul să încercii geanta de tip borsetă.
Accesoriu ideal pentru excursii, festivale sau aventuri urbane.

Dimensiuni:

Înălțime: 16 cm
Lățime: 22 cm
Adâncime: 8 cm

Caracteristici:

Borsetele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate.

Curea ajustabilă de la 80 cm până la 120 cm.

Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100% polipropilen.


Borseta are în spate un buzunar cu fermoar pentru documente și obiecte de valoare de dimensiune mică. Partea interioară a borsetei are 2 compartimente. Folosim fermoare YKK.

Întreținere:

Borseta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Hai să ieșim din zona noastră de comfort și să purtăm acest buchet de flori de culori îndrăznețe! Zâmbetele celor din jur sunt garantate! Dacă dorești să ai totul la îndemână, dar te-ai săturat de buzunarele supraînghesuite, a sosit timpul să încercii geanta de tip borsetă.Accesoriu ideal pentru excursii, festivale sau aventuri urbane. Dimensiuni: Înălțime: 16 cmLățime: 22 cmAdâncime: 8 cm Caracteristici: Borsetele noastre sunt cusute din materiale cu design propriu. Datorită tehnicii de transfer, chiar și părțile texturate sunt durabile și pot fi spălate. Curea ajustabilă de la 80 cm până la 120 cm. Materialul de bază: 100% poliester impermeabil. Compoziția părții texturate: 100% poliester. Chingă: 100% polipropilen. Borseta are în spate un buzunar cu fermoar pentru documente și obiecte de valoare de dimensiune mică. Partea interioară a borsetei are 2 compartimente. Folosim fermoare YKK. Întreținere: Borseta poate fi spălată în mașina de spălat folosind program delicat. A se păstra departe de foc
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare