Oferim 5% discount pentru comenzi mai mari de 1000 lei și 10% pentru comenzile peste 2000 lei la check out
Bavetă cu mâneci urși și nori
Bavetă cu mâneci urși și nori
Bavetă cu mâneci urși și nori

Produse complementare

Bavetă cu mâneci urși și nori

100.00
Card bancar / Plata la livrare
Costul livrării 20 lei
Costul livrării 20 lei

Politica magazinului Politica magazinului

Baveta cu mâneci este concepută ca să-i protejeze pe cei mici atât în timpul meselor cât și în cazul activităților creative preferate.

O bavetă cu guler reglabil prin șnur textil şi mâneci lungi cu elastic pe care copilul o poate purta mai mulţi ani. Confecţionată din softshell mash subțire; protejează hainele copilului de murdărie şi umezeală. Uşor de curăţat; se spală la maşină la 40°C sau se șterge cu o cârpă umedă.Se recomandă copiilor cu vârste de până la 36 luni.

 

Mărime universală
Lungime față: 35 cm

Vei primi accesoriul tău Delikates în 3-10 zile lucrătoare la adresele din România și Ungaria, iar în 10-14 zile lucrătoare oriunde în UE și în aprox. 1 lună la orice altă adresă.


Baveta cu mâneci este concepută ca să-i protejeze pe cei mici atât în timpul meselor cât și în cazul activităților creative preferate. O bavetă cu guler reglabil prin șnur textil şi mâneci lungi cu elastic pe care copilul o poate purta mai mulţi ani. Confecţionată din softshell mash subțire; protejează hainele copilului de murdărie şi umezeală. Uşor de curăţat; se spală la maşină la 40°C sau se șterge cu o cârpă umedă.Se recomandă copiilor cu vârste de până la 36 luni.   Mărime universalăLungime față: 35 cm
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare